3 minutter i rampelyset

3 minutter i rampelyset

3 minutter, 480 nordnorske samfunnsbyggere i salen, klokke som teller ned, avstemming og til slutt premieutdeling.
– 3. november 2017

Dette er det som møter de fem gründerne som skal få sine 3 minutter i rampelyset under Agenda Nord-Norge-samlingen i Mo i Rana 13. – 14. november. Etter at gründerne fikk presentert konseptet for pitchekonkurransen, bredte det seg en noe nervøs stemning i rommet. Flere av gründerne har pitchet før, men ikke til en så stor forsamling.

3 minutter er kanskje det mest krevende formatet å presentere noe i. Det er både kort og langt på samme tid. Kort nok til at gründerne ikke rekker å gå i dybden på ideen, samtidig som det er langt nok til at tilhørerne skal sitte igjen med en god forståelse av forretningsideen.

De to dagene gründerne var samlet brukte vi godt. De arbeidet med presentasjonene sine og presenterte flere ganger for ulike panel som ga dem tilbakemeldinger. Da vi skilte lag hadde gründerne i underkant av to uker til å finpusse og ferdigstille pitchen sin. Når vi møtes igjen i Mo i Rana får de en siste mulighet til øving og gjøre mindre justeringer. De store endringene må de gjøre nå.

Vi ønsker alle fem lykke til!

23. oktober 2018

En reise i smaker fra Lofoten

Agenda Nord-Norge er rett rundt hjørnet. Snart samles vi igjen til felles inspirasjon og doser med k…

12. oktober 2018

Skaff deg en Nord-Norge date!

Agenda Nord-Norge lanserer i dag konseptet «bygg nettverk». En rekke nordnorske samfunnsaktører sitt…