Agenda Nord-Norge 2019

Agenda Nord-Norge 2019

Hvem skal vi være

Narvik
11.-12.
November
Nord-Norge er i gang med en av våre tøffeste konkurranser noen sinne. Vi skal få verden til å velge vår landsdel som arena for VM i alpint. Vi må vise oss fram fra vår aller beste side og vi må utkonkurrere destinasjoner i verdensklasse.

Det gir oss anledning til å stille de store spørsmål: Hvem er vi? Hvem skal vi være? Hva må til for å være i verdensklasse?

Spørsmålene og svarene er avgjørende for Narvik. Men de er like viktig for din bedrift og din kommune. Hva er virksomhetens identitet – hva består DNAet av – hvordan skal du bygge din merkevare – hva er omdømmet i dag og om fem år.

Ingen virksomheter kan la være å stille spørsmålene. I Narvik får du hjelp til å finne svarene fra de beste.

«Hvem skal vi være» i Narvik blir den sjette Agenda-Norge-samlingen etter Tromsø (2014), Bodø (2015), Alta (2016), Mo i Rana (2017) og Svolvær (2018).

Streaming

I år som i fjor og året før der ønsker vi at dette skal bli kunnskapspåfyll for alle som er interessert i utviklingen i Nord-Norge. Derfor satser vi enda mer på «Agenda Nord-Norge TV». Vi streamer alt vi gjør slik at alle kan følge samlingen, ikke bare de 500 samfunnsaktørene som er til stede i salen. Under kan du få et gjensyn med foredragsholderne fra tidligere år.